Palvelumme

Häät ja polttariajelut


Hääautona Rolls-Royce on yksi maailman legendaarisimmista automerkeistä. Teidän häänne ovat myös ainutlaatuinen tilaisuus. Rolls-Royce tekee niistä ainutlaaatuisen. Niin myös Bentleykin. Polttareissa viimeistään itse sankari saa arvoisensa auton alleen.


Eläkkeellelähtökuljetukset


Eläkkeellelähtöajossa itse päivänsankari haetaan Rolls-Roycella tai Bentleyllä kotoa työpaikalle viimeistä kertaa sorvin ääreen tai päivän päätteeksi töistä kotiin eläkepäivistä nauttimaan..


Yo- ja koulujenpäättäjäiskuljetukset


Ylioppilaskuljetuksessa yleensä uusi ylioppilas noudetaan lukion pihalta muiden koulukavereiden seuratessa vierestä yo:n nousemista Rolls-Royceen tai Bentleyhin. Siitä sitten viettämään suuria yo-juhlia suvun ja tuttujen kesken.


Syntämäpäivä- ja merkkipäiväkuljetukset


Syntymäpäiväkuljetus synttärisankarille on varmasti ikimuistoinen Rolls-Roycen ja Bentley upotttavalla nahkapenkilla. 50 v.-juhliin on hienoa saapua yleisön eteen ja nousta aplodien saattelemana ulos upeasta autosta. Kultahääpäiväna Rolls-Royce tai Benley on iältään samaa suuruusluokkaa kuin avioliiton kestokin.


Tohtoripromootiot


Tohtoripromootiossa jos missä Rolls-Royce ja Bentley luo tilanteeseen sen vaatiman arvokkuuden ! Rolls-Royce- ja Bentley-kuljetus on sulka tohtorinhattuun !


Erilaiset tapahtumat


Tapahtumia, joissa Rolls-Roycea ja Bentleytä voi käyttää on lukuisia. Voit saapua firmasi pikkujouluihin Rolls-Roycella ja saada työkaverisi toteamaan, että sinullahan menee hyvin ! Ravintoloiden avajaisissa on mitä näyttävintä saapua tyylikkäästi pukeutuneena tyylikkäällä Rolls-Roycella tai Bentleyllä.


Mainos- ja videokuvaukset


Rolls-Royce ja Bentley luo mainoskuvauksiin sen vaatiman arvokkaan ja ylellisen tunnelman. Yritysmainoskuvauksisa tämä on erityisen tärkeää. Videokuvauksissa, joita musiikkivideot usein edustavat, vanhemman Rolls-Roycen ja Bentleyn pyöreät muodot tulevat hyvin esiin. Videokuvauksissa tyyli ja näyttävyys on a ja o ja sitä Rolls-Royce ja Bentley ovat !
Video 1
Video 2
Video 3
Video 4


Lentokenttäkuljetukset


Lentokenttäkuljetuksessa on tuskin tyylikkäämpää kuin saapua lentokentäälle Rolls-Roycella tai Bentleyllä muun tavallisen taksivirran keskellä. Teidät huomataan naapuritaksista, johon voi vastata pienellä kädenheilautuksella. Mikäpä mukavampaa kuin saapua ansaitulta lomamatkalta ja vastassa on klassisen kaunis Rolls-Royce tai Bentley ja matka kotiin voi alkaa.